Napi Youtube - a mindennapi videónk

Humoros, megrendítő, érdekes videók a Youtube-ról. Vagy máshonnan.

Soproni reklám - az eredeti - és a fájdalmas paródia

2009.03.01. 13:31 :: napiyoutube

Hamár sör, ez most megkerülhetetlen. Amúgy se állítom most, hogy a jövőben mindig olyan videókat teszek ki, amik még nem jelentek meg sehol a honi interneten.

Na tessék, ez most egy ilyen, már minfenféle félhivatalos és nem hivatalos helyen lehet találkozni a reklámmal, elfér itt is némi késéssel.

Szóval van a mostanában felkapott Soproni sör reklám. Nekem alapvetően tetszik, bár mint látjuk, nem saját találmány. Azért még mindig jobb, mint Cillit Lajos és társai.

 

A művet készítpő cég hasonló ötlet alapján kanadai verziót is jegyez. Nincs nekem ezzel gondom, a kanadaiak is szimpatikusak (volt szerencsém megfordulni egyszer náluk). Talán az eredeti még jobb is.

 

Éshát nem maradhatunk paródia nélkül sem, a keserédes rögvalóságot megfogva ilyen változat is készült (némelyek szerint az eredeti megrendelő vírusmarketing kampányának része).

 

1 komment

Címkék: reklám sör paródia soproni canadian

A bejegyzés trackback címe:

https://napiyoutube.blog.hu/api/trackback/id/tr52973175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása